Upute za korištenje Keto BodyTone

Upute za Keto BodyTone

Keto BodyTone kapsule imaju svoje osobine i indikacije za upotrebu. Prije kupnje, trebali biste pažljivo proučiti kako dolazi do gubitka kilograma ketozom. To je važno za one koji žele postići maksimalan uspjeh u procesu mršavljenja i žele znati kako koristiti ovaj lijek.

Kako koristiti kapsule

kako koristiti Keto BodyTone kapsule

Keto BodyTone kapsule moraju se koristiti strogo prema uputama. Tečaj traje 1 mjesec. Kapsule se moraju uzimati 2 puta dnevno, pola sata prije jela. Kapsule se moraju isprati s obilnom količinom vode. Najbolje ih je uzimati prije ručka i večere. U tim razdobljima uzimanja hrane kapsule se najbolje apsorbiraju. U tom slučaju, prehranu treba prilagoditi mršavljenju ketozom.

Hranjive tvari Približni postotak u prehrani
Masti 70%
Protein 25%
Ugljikohidrati pet%

Kapsule za ketozu, indikacije za upotrebu

Kapsule ketoze izvrsne su za one koji su ketozu odabrali kao model mršavljenja. Kada se primijene, kapsule aktiviraju primanje energije iz masnih stanica, čime ih aktivno sagorijevaju. To osigurava povećanu proizvodnju ketonskih tijela. Zauzvrat, stanje tijela se normalizira, prekomjerna težina će nestati, a apetit će se smanjiti.

Prije svega, kapsule su namijenjene muškarcima i ženama koji pate od prekomjerne tjelesne masnoće. U procesu konzumacije apetit će se smanjiti, a stalna apatija i umor nestat će. Pravilnom primjenom lijeka, prekomjerna težina će nestati, a probavni procesi u tijelu će se normalizirati.

Kontraindikacije za uporabu

Kapsule nemaju kontraindikacije za uporabu. Sve zahvaljujući prirodnom sastavu. Sve zahvaljujući lako probavljivim komponentama koje se nalaze u sastavu lijeka, među njima i:

  • Beta-hidroksibutirat pokreće ketozu u tijelu;
  • Kompleks kiselina i vitamina u kapsulama pomaže u razgradnji i asimilaciji masti;
  • Ekstrakti biljaka i biljaka djeluju antioksidativno i normaliziraju probavu;
  • Mikrohranjivi sastojci pomažu u održavanju visoke razine kontinuirane ketoze.

Ako sumnjate, obratite se liječniku. Ali kapsule za mršavljenje potpuno su ispitane i sigurne. Štiti tijelo od razvoja dijabetesa, tumora i kardiovaskularnih bolesti. Lijek je potpuno siguran i dostupan za kupnju u Hrvatskoj.